O nama

Dobro došli ! 

Ukoliko Vas zanima smirivanje prometa, taktilne površine, savitljivi stupići, prometne površine posebne namjene, horizontalna signalizacija, došli ste na pravu adresu. 
Tvrtka je osnovana u jesen 1990. godine. Poglavito smo se bavili rezervnim auto dijelovima, opremom i auto-gumama. 
Već 1993. godine postavljamo prve izbočine za smirivanje prometa u Ivanićgradskoj ulici u Zagrebu. Bile su to prve montažne izbočine od reciklirane gume sa metalnom armaturom, ne samo u Hrvatskoj, već južno od Njemačke granice. Ubrzo nakon prvih instalacija prepoznate su prednosti montažnih izbočina i tvrtka se specijalizira za smirivanje prometa. 

Tijekom godina poslovanje se intenzivira na području cijele Hrvatske, a znanjem se asistira i u susjednim državama. 1996. godine postavljaju se prvi katadiopteri ( mačje oči ) i izvodi prva aplikacija oblikovane termoplastike. Tri godine kasnije postavljamo i prve taktilne ploče za usmjeravanje pješaka u prometu oštećena vida, apliciraju se protuklizne površine biciklističkih staza. 2007. godine postavljaju se prvi savitljivi stupići vrhunske kvalitete i promovira se Tyregrip, podloga koja jamči 35% kraći zaustavni put vozila. 

Postava prvih solarnih led markera 2010 godine.
Osnovana podružnica u Ujedinjenim arapskim emiratima 2012 godine
,ubrzo slijedi postava prvih jastučastih  gumenih uspornika,fleksibilnih stupića i solarnih led markera u sklopu grupacije Jumeirah hotela.

Uvijek korak ispred, respektirajući nove tehnologije i učeći od najboljih, primjenjujući najkvalitetnija rješenja uz prilagodbu našim uvjetima. Od prvih dana služimo se najkvalitetnijim alatom i opremom prema preporuci proizvođača opreme. 

Edukacija djelatnika u inozemstvu ili dolazak stručnjaka u Hrvatsku postali su dio sistema, a sve u svrhu edukacije i što brže primjene najkvalitetnijih rješenja i tehnologija, a u svrhu sigurnosti prometa. 

Poradi uske specijalizacije, možemo s ponosom ustvrditi da smo vodeća tvrtka u ovom dijelu Europe na području smirivanja prometa i aplikacijom posebnih materijala na prometnice. Najveća vrijednost naše tvrtke su kadrovi od kojih je većina više od deset godina u tvrtki. 
Najbolja preporuka je, da tijekom svog rada nismo imali niti jednu reklamaciju od strane kupaca, a postavljeno je više od tisuću instalacija i aplicirano desetke kilometara posebnih površina. 

Ukoliko Vas zanima nešto od navedenog, obratite nam se s povjerenjem. 

Kontaktirajte nas

Bernarda Vukasa 3
10 000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 3644 794
Fax: +385 (0)1 3644 795
GSM: +385 (0) 98 477 643

Naša lokacija